Sıla…KAPALI GİŞE GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

KerkiSolfej’in düzenlediği güz konserleri kapsamında açıkhavayı dolduran binlerce hayranını ‘Velhasıl’ şarkısıyla selamlayan sanatkâr, alkışlarla şarkısını seslendirdi. Hayranlarının balaban ilgi gösterdiği konserde cemi şarkılarına zevcelik eden misafirler esenlik meşbu anlar yaşadı.

Sıla, sonuç albümünden ‘Suskun’ şarkısına zevcelik eden seyircisine: “Bu şarkıyı bu kadar seveceğinizi bilsem o ant acılarımın kıymetini bilirdim. Sizinle hep alay malay ifade etmek o kadar zer ki.” sözleriyle teşekkür etti. Galeyan ve enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sıla, bildirme sevilen şarkılarından oluşturduğu özel repertuvarı ile sahnede kaldığı 2 saat süresince kulakların pasını sildi.

Öte yandan başarılı sanatçıyı dinlemeye gelenler beyninde meslektaşı Melek Mosso’da vadi aldı.

Konser maratonunda dur durak bilmeyen Sıla teşrinievvel ve son teşrin ayında; 8 Ekim Cumartesi Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 14 Ekim Cuma Antalya Açıkhava, 15 Teşrinievvel Cumartesi Alanya Açıkhava Tiyatrosu, 17 Ekim Pazartesi Diyarbakır, 25 Ilk Teşrin Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 4 Teşrinisani Cuma Namazı Metin PSM Turkcell Sahnesi, 25 Son Teşrin Cuma Ankara ATO Congresium, 26 Teşrinisani Cumartesi Kayseri Mesabe Arpalık Sadık Spor Salonunda sahne takanak.

Share: