TDP Umumi Başkanı Sarıgül, Manisa’da ziyaretlerde bulundu

Türkiye Değiş Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Manisa’da ziyaretlerde bulundu.

Partililerce şehir girişinde karşılanan Sarıgül, Manisa E Tipi Sadık Ceza İnfaz Kurumu uğrunda af çağrısını yineledi. Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada genel af taleplerini düşünce beklentisiyle değil vicdani tartı gereği yaptıklarını kaydetti.

Partisinin Manisa devlet başkanlığı bakım binasında matbuat toplantısı düzenleyen Sarıgül, burada Togg’un açılışına katıldığı için eleştirildiğini söyledi.

İnandığı doğrular dahilinde debi ettiğini kaydeden Sarıgül, “Togg yerlidir çünkü üretimi Türkiye’dir. Millidir çünkü fikri ve sanayi mülkiyeti bile Türkiye Cumhuriyeti’ndedir. Yani pazarlama hakkı ağız ağıza Türkiye’dedir. Nerede üretiliyor? Türkiye’de üretiliyor. Togg’un kaç paraya ve nereye satılacağına ki değişmeyen veriyor? Türkiye veriyor. O nedenle Togg yerlidir ve millidir. Çünkü tasarımları bizdedir, iyelik hakkı Türk yatırımcılarındadır. O nedenle Alman arabalarına, Fransız arabalarına, Japon arabalarına, İtalyan arabalarına güle güle, kandırıcı geldin Togg, yerli malı yurdun malı sistem Togg’u kullanmalı.” diye konuştu.

Basın toplantısının arkası sıra güzeşte açılışı yapılan 16. Tekno Ekincilik Arsıulusal Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na sabık Sarıgül, fuar alanındaki stantları musahabe etti.

Sarıgül’e programlarında Manisa’daki TDP yöneticilerinin beraberinde TDP Umumi Sekreteri ve Düzenleme Başkanı Teoman Bahtiyar ile umumi başkan yardımcıları zevcelik etti.

Share: