Otel lojmanından bilgisayar çalan haydut tutuklandı

Otel lojmanından bilgisayar araklayan haydut tutuklandı

MUĞLA – Muğla’nın Marmaris ilçesine kapalı İçmeler Mahallesi’nde tıpkısı otelin personellerinin kaldığı lojmana girerek cüzdan, el telefonu ve elektronik beyin arakçı haydut polisten kaçamadı. Tutuklanan Y.E cezaevine gönderme edildi.

Marmaris’e 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi’nde mevcut tıpkısı otel ve otel lojmanından hırsızlık ihbarı düzlük polisler yaptıkları açık yetenekli araştırmada kaknem Y.E ye ulaştı. Otel ve lojmandan elektronik beyin, cep telefonları ve cüzdanlar araklayıcı hırsızın cüzdanlarda mevcut emniyet kartları ile alışveriş yaptığı belirlendi. Marmaris Düzenlilik Kısım Amirliği ekipleri aracılığıyla yakalanan harami otelden çaldığı bilgisayarı sakladığı yerden çıkararak konfirmasyon etti, çökertme telefonlarını sattığını ve emniyet kartından temazsız muamele yaparak neymiş kendininmiş üzere yaparak azık maddesi ve alkol aldığını argüman etti.

Emniyetteki murakabe işlemlerinin tamamlanmasının arkası sıra zaman adliyeye irsal edilerek bilgili karşısına çıkarılan haydut Y.E cezaevine gönderildi.



Share: