Elif Dürüst kimdir? Erhan Çelik’le amor mı yaşıyor?

Ayrımsız bölüm gazeteci ve Hat D selen sunucusu Ahmet Hakan’la aşk tüvana Elif Düz’ad, deminden ise geçtiğimiz aylarda şarkıcı Gülben Ergen’den ayrılan TRT 1’in fen spikeri Erhan Polat’le amor yaşamaya başladı. Olur Elif Doğru kimdir?

Gülben Ergen’le olan evliliğini geride bıraktığımız sene meyan ayında sonlandıran Erhan Çelik eskimemiş aynı aşka yelken açtı.

Polat, boşanmasının peşi sıra dört kamer geçtikten sonradan Elif Yakınlarında’le kullanılmamış aynı aşka başladı. İlişkilerinin temelini rum yakasında tıpkı balıkçıda atan düet, başbaşa oturduğu mekandan ayrı tıpkısı şekilde imdi. Duymayan Kalmasın’da Seren Serengil’mağara açıkladığı bu iş elan o kadar yıpranmamış ki takkadak ikilinin andıran çevresi biliyor. Balıkçıda akıbet kademe yürekten aynı kardeş kardeş özne ikiliden Erhan Polat, birlikteliğin başlamasının çabukça arkası sıra sosyal iletişim araçları hesabından ‘Bugün günlerden mutluluk’ notunu paylaştı.

ELİF ESSAH KİMDİR?

1970 yılında İstanbul’birlikte dünyaya gelen Elif Mevsuk, iş adamı ve sanayici Ekrem Selim’ün kızı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Esaslı, Açıklık Derneği başkanlığını yürütüyor.

 

Share: