Reisicumhur Erdoğan: “Edepsizcesine, sıkılmadan 10 bin kilometre öteye çizin çizin hamburger turları düzenliyorlar”

Reisicumhur Erdoğan: “Edepsizce, sıkılmadan 10 bin kilometre öteye çizin çizin hamburger turları düzenliyorlar”

– “DÜRÜST Tümen ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye yüzyılını planlarken CHP ve yoldaşlarının nelerle uğraştığını strateji ediyorsunuz.”

-“Bizim için ömrümüzü verip, kendilerine rağmen çözüme kavuşturduğumuz başörtüsü konusunu kışır bağlamış yaraları deşme pahasına tıpkı tün yarısı gene gündeme taşıdılar. Mecliste müstelzim ekseriyet oluşmazsa on paralık elbet son söz milletimizin olacak.”

“Önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy, seni üstelik görelim”

ANKARA – Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan, “Topluluk İttifakı namına MHP ile yetkilisi arkadaşlarımızla arkadaşlarımız şu anda görüşmelerini yapacaklar ve görüşmelerden sonra inşallah zaman tamamlanacak görüşmelerin akabinde teklifimize nihai halini verip Divan’e sunacağız. Eğer hakeza tıpkısı resim oluşmazsa, referandum karışma başka adımları atmaya dahi biz DÜRÜST Öğür kendisine hazırız. Divan’te müstelzim çoğunluk oluşmazsa tek bittabi son söz milletimize ilgili olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve YANLIŞSIZ Tümen Umumi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan,” Takım toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve eksiksiz yabanlık üzere hayırlara anahtar olmasını rabbimden yalvarma ediyorum. Sözlerime kol ve fırka yönetimimizde yaptığımız değişiklikleri sizlerle paylaşarak başlamak istiyorum. Ekip Başkanvekilimiz Mahirane Ünal’ın affı ile boşalan yere Umumi Komutan Yardımcımız Hırslı Zengin arkadaşımızı öneri ediyoruz. Idareci Ünal arkadaşımıza fariza süresi boyunca Meclisimize, partimize ve ülkemize yaptığı katkılar amacıyla şahsım, kül arkadaşlarım, milletim adına teşekkürname ediyorum. Kendisi ile değişik alanlarda mümasil bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz. Sizlerin dahi takdiri ile bu görevi üstlenecek Heyecan Ensesi Kalın kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum. Genel Merkezimizde boşalan Sivil Topluluk ve Halkla İlişkiler Başkanlığına bile Suret Karar ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Balıkesir Milletvekilimiz Sarih Uygur’u görevlendirdik. Belgin hanıma bile yeni sorumluluğunda başarılar kâm ediyorum” dedi.

Hayatını kaybeden Mevlüde Gailesiz amacıyla rahmet dileyen Erdoğan,” Bilindiği üzere Almanya’nın Solingen şehrinden 1993 yılı mayıs ayında milletçe içimizi yakıcı incitici bire bir bilim almıştık. Alman ırkçıları eliyle kundaklanan tıpkısı evde 5 vatandaşımız yanarak hayatını kaybetmişti. Bu saldırıda kızlarını ve torunlarını martir veren Mevlüde Güre ablamız Avrupa’daki Türk ve Dindar düşmanlığı ile mücadelemizin adeta sembolü haline gelmişti. Kendisi geçtiğimiz günlerde emrihak etti. Zaman de Amasya’bile ebedi yolculuğuna uğurlanıyor. Mevlüde Tüvana hanımefendiye Tanrı’tan rahmet dilerken, Avrupa’daki Türk ve Mütedeyyin topluma her an mütezayit antagonizm dalgası ile mücadelemizi ondan alacağımız esin ile sürdüreceğimizi anlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yarın 2002 seçimlerinin 20. sene dönümü olduğunu hatırlatan Erdoğan,” Muazzez milletimizin ölçüm ve teveccühü ile 3 Teşrinisani 2002 yılında başlayan hizmet yolculuğumuzda 20 yıllık selis iktidarla bir rekora elan imza atmış oluyoruz. Rabbimize bizlere her karışı artağan şehit kanlarıyla yaş bu vatana bakım etme, milletimize hizmetkar olma şerefi verdiği amacıyla hamd ediyoruz. Girdiğimiz 15 seçimin tamamında demokratlık ve kalkınma yolculuğumuzun temas adımında bizlerden desteğini, müfit duasını esirgemeyen necip milletimize yekpare fertleri ile değişik teşekkürname ediyorum” dedi.

Tümen çatısı altında ayrımlı kademelerde fariza işleyen herkese teşekkür fail Erdoğan, “Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi, güçlenmesi, milletimizin doğruluk ettiği hizmetlere kavuşması amacıyla partimiz çatısı altında ayrımlı kademelerde görev yapmış tekmil kere ve ülkü arkadaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum. Geride hayırla, iyilikle, takdirle anılacak eserler bırakarak ebediyete fehim fail yekpare arkadaşlarımızı, hele dahi partimiz saflarında mücadele ederken bölücü yıldırı örgütü marifetiyle şehit edilen sevgili erlerini burada rahmetle bigâne ediyorum. Kuruluşunun üzerinden 1,5 sene kabilinden bodur tıpkısı müddet geçmesine rağmen milletin güvenine mazhar reşit aynı ekip adına tamam 20 yıldır Türkiye’ye aşkla bakım ediyoruz. Allah’a hamdolsun 81 vilayetimizin gelişigüzel ilçesinde, her mahallesinde, değme köyünde kısacası yurt topraklarının seçkin karışında eserlerimiz var” açıklamasında bulundu.

Erdoğan, 85 milyon ferdin tamamının hayatına raci, hizmetler yapıldığını belirterek,” . Hoppadak sınırlarımız süresince değil, Balkanlar’dan Afrika’ya, Mutedil Asya’dan Latin Halkları Amerika’ya dünyanın ciharıyek birlikte de sulu bırakan icraat gerçekleştirdik. Geride bıraktığımız 20 yılda bizden esbak 80 senede yapılan hizmetlerin hatim be tekmil fazlasını ülkemize kazandırmayı başardık. Birileri sürekli engellemenin, engel çıkarmanın, kıskı olmanın peşinde koşarken tığ yetişek, sağlık, hak, güven, muvasala, erke, spor tesisleri hep bu alanları güçlendirdik” diye konuştu.

Savunma Sanayii’nin dışa bağımlılıktan kurtarıldığını anlatım fail Erdoğan, “Yollar, konutlar, havalimanları mensur ettik. Fakir fukaraya abus gurebaya biz sahip çıktık. Savunma sanayiimizi dışa bağımlılıktan kurtardık. Ülkemizi zorlu çokça yenilikle tanıştırdık. Asrın projeleri olan birçok eserlerle tarihe adımızı yazdırdık. Yatırımlarla birlikte hak ve özgürlüklerde da Türkiye’yi dünyanın parmakla gösterilen ülkelerinden birisi haline getirdik. Milli iradenin üstünde yıllardır demokrasinin kılıcı misali duran ne varsa gerektiğinde canımız pahasına verdiğimiz mücadele ile hepsini üstelik tehdit olmaktan çıkardık. Ülkemize 20 yılda kazandırdıklarımızı teker teker saymaya kalksak, değil saatler eyyam, haftalar yetmez” ifadelerini kullandı.

Gençlere seslenme eden Erdoğan, “Tabiatıyla bu süreçte sokak teröründen darbe girişimlerine, vasilik teşebbüslerinden partimizin kapatılma davasına kadar mukavemetli haddinden fazla saldırıya kavi çok hainliğe, sayısız hukuksuzluğa maruz kaldık. İrademizi kırmak, bizi hedeflerimizden sökmek, milletimizle aramıza nifak oyulgamak üzere ellerinin altındaki tekmil piyonları üzerimize saldılar. Cumhuriyet Altını mitinglerinde ordumuzu kışkırtarak, Seyahat Olaylarında sokaklarımızı ateşe vererek, 17-25 Mabeyin girişiminde mahkeme kararı ve itimat birimlerimizi kullanarak, çukur eylemlerinde vatan topraklarının bütünlüğünü hedef alarak, 15 Orak Ayı gecesi doğrudan canımıza ve demokrasimize kastederek elhasıl herhangi bir posta ve yöntemi kullanarak bizi yıldırmaya, korkutmaya, yolumuzdan çevirmeye çalıştılar. Bunların hiçbirine eyvallah etmedik” ifadelerini kullandı

Erdoğan 20 almanak deneme ile çalışmalarını sürdürdüklerini anlatım ederek,” Kefenimizi giyerek çıktığımız bu hümayun yolculukta müşkülat karşısında kavrayışsız hamle atmadık. Baskılara, tehditlere, saldırılara sorumluluk eğmedik. Rabbimizin yardımı, sizlerin gayretleri, milletimizin sarsılmaz desteği yardımıyla hamdolsun tamam badirelerin üstesinden geldik. Zaman de 20 almanak tecrübenin ışığında ilk günkü aşk, cümbüş ve azimle Türkiye’ye hizmet mücadelemizi sürdürüyoruz. Pekâlâ 20 senedir milletimizle aramıza kimsenin girmesine müsaade etmediysek, bugün dahi mesajlarımızı aracısız milletimize veriyor istişarelerimizi milletimizle yapıyor, istikametimizi esasen milletimizle birlikte belirliyoruz. Akıbet toplantımızdan bu yana geçen 2 haftalık dönemi kent ziyaretleri ile tarihimizin genişlik nazik şişman bölük, yer ve hisse senedi yeri projesinin esas atma töreni ile mütenevvi programlarla, kabullerle, görüşmelerle gine komple dolu geçirdik. Şehir ziyaretlerimizde ve katıldığımız bölüt zahir programlarda milletimizden gördüğümüz ilişik seli bize artık işlemek amacıyla kasırga veriyor, eğilim veriyor” diye niteleyerek konuştu.

Geçtiğimiz hafta sonu bile Türkiye Yüzyılı programımızın tanıtımını yaparak ati vizyonunun vatandaşlarla paylaşıldığını anımsatan Erdoğan, ” Türkiye Yüzyılı’nın tanıtımını yaparken bu vizyonu milletimizle alay malay oluşturacağımızın ve mensur edeceğimizin altını özellikle çizmiştim. Bu amaçla 81 ilimizde ve ilçelerinde milletimizin beherglas ferdinin Türkiye Yüzyılı’na ilişik düşüncelerini, beklentilerini, tekliflerini rapor edebilecekleri tıpkısı seferberlik başlatıyoruz. Umumi Merkezimiz, Genel Komutan Yardımcılarımız ve Eşkal Değişmeyen Yönetim Kurulu üyelerimizle grubumuz Divan çalışmalarını aksatmayacak şekilde, milletvekillerimizle, kabinemiz, bakanlarımızla bu çalışmada yer alacaktır. Bugüne kadar gelişigüzel işimizi şüphesiz milletimizle enformasyon içre yürütmüşsek, Türkiye Yüzyılı’nı birlikte bir şekilde tekâmül ettireceğiz. Bu vizyonumuzun geçmiş somut eseri namına gördüğüm ülkemizin evvel yerli ve milli otomobil markası Togg’u Cumhuriyetimizin 99. bünye sene dönümünün anlamına şayan tıpkısı şekilde 29 Ekim’üstelik banttan indirdik” dedi.

Togg’un Gücük Ay ayında satışının, mart kocaoğlan böylecene tesliminin başlayacağını belirten Erdoğan,” Togg, vatandaşlarımıza verdiği düş ve coşku yanında Türkiye’nin eskimemiş saygınlık markası kendisine ülkemizi dünyada başarıyla katakulli edecektir. İlk günden itibaren projeyi çökertmeye müteveccih bulaşık propagandalara aldırmadan bizlere milletimizin 60 yıllık ayrımsız hayalini elan gerçeğe dönüştürmenin bahtiyarlığını ve gururunu yaşatan bütün arkadaşlarıma teşekkürname ediyorum. Rabbim bizleri bu ülkeye ve millete bakım önünde daha nice sevinçlerle, gururlarla tanıştırsın diyorum. Değme iki programda birlikte varlıkları ile bizleri onurlandıran Milliyetçi Akım Partisi Genel Başkanı Sayın Bahçeli atılmak amacıyla siyasal parti genel başkanlarına, misafirlerimize ve tam dava arkadaşlarımıza şahsım, milletim hesabına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Cumartesi günü Gaziantep’e gideceğini duyuran Erdoğan, orada üstelik yapımı tamamlanan eserlerin hizmete açılacağını bildirdi. Erdoğan,” Aşk ile çalışan yorulmaz. Bu inançla ülkemiz, milletimiz ve münevver yarınlarımız amacıyla koşturmaya, ter dökmeye bitmeme ediyoruz. Durmak yok yola devam ” dedi.

YANLIŞSIZ Parti ve Halk İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı’nı planladıklarını söyleyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na aksülamel gösterdi. Erdoğan, ” CHP ve yoldaşlarının nelerle uğraştığını sizler bile takip ediyorsunuz. Herhangi Bir biri ayrı tıpkısı aş damı kültürü olan illerimizi karşılaşmak, vatandaşın sofrasına benimsenmek varken, edepsizce, yüzlü yüzlü 10 bin kilometre öteye sırayla hamburger turları düzenliyorlar. Bilmiyorum İngiltere’nin hamburgeri Amerika’dan elan mı ongun şimdi oraya gidecek belli. Ardından Almanya’ya gidecek. Almanya’üstelik hamburgeri bırak da orada döner kebap var döner yersin. Demincek da bir zamanlar renklere ayırarak son dönemde çete diye niteleyerek itham ederek şevklerini kırdığı, önlerini kestiği kendi yatırımcılarımızdan bozukluk dilemeden güya Londra’ya saf yatırımcı aramaya gidiyormuş. Henüz düne büyüklüğünde dört değişik dilde uluslararası yatırımcıları münhal tehdit fail neymiş kendisi değilmiş kadar kullanılmış bugün yatırımdan bahsediyor. Yatırım kim sen kimsin. Ülkenin gerçeklerinden kopuklukları, Türkiye’da hangi olduğunu ülkemizin nereye geldiğini, hangi meseleleri açtığını üstelik bilmeyen seviyedeler” açıklamasında bulundu.

CHP’nin başörtü çıkışına kanunuesasi değişikliği teklifi işle yanıt verdiklerini söyleyen Erdoğan, “Öyle ki bizim için ömrümüzü verip kendilerine karşın çözüme kavuşturduğumuz başörtüsü konusunu kavkı bağlamış yaraları deşme pahasına tıpkısı tün yarısı gene gündeme taşıdılar. Bunu da içerisinde cins sinsiliklerin, tuzakların, sapkınlıkları meşrulaştıran belirsiz ifadelerin olduğu benzeri yasa teklifi ile yaptılar. Tığ dahi CHP ve şürekasının bu oyununa başörtülü ve başı peyda tekmil kadınlarımızın kılık-don özgürlükleriyle birlikte ailenin korunmasını ana düzlük Esas değişikliği teklifimizle kıymet verdik. Bu aralar başörtülü karı kardeşlerimize maşallah rozet uyumsuz yarışına girdi. Önümüzdeki seçimlerde başörtülü aday da çıkarırlarsa şaşırmayın. Buna yönelik adımlar atacaklar. Bugüne büyüklüğünde neden yoktular? Çünkü onların cibilliyetinde bu yok. Ruhlarında böyle bire bir öz namevcut” dedi.

Erdoğan Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak şunları kaydetti;

“Elan düne kadar umumi başbuğ yardımcısı sıfatıyla partinizde olan hanımefendinin inandırma odalarında kızlarımıza neler çektirdiğini siz nerelere kaçıracaksınız? Bunları elbet yok farz edeceksiniz? Üniversitelerimizin kapısında kızlarımızın başörtülerini açtıran siz değil miydiniz? İşte o hanım kandırma odalarının kurucusu kızlarımıza bir iki mı çektirdi? Bizim polis kardeşlerimizi bile merhametsiz benzeri şekilde kullandılar. Kızlarımızın başlarından başörtülerini çekip alarak onlara acımasızlık ettiler. Bunları sen bize kuşkusuz unutturacaksın? Erkek Kemal tığ bunları unutmayız. Bütün bunlara karşın sıkıysa önümüzdeki seçimde haydi bakalım başörtülü adayları koy. Seni de görelim. HDP koydu biricik öyle yahut hakeza. Hadi sen da koy görelim. Sizin geçmişteki ağabey babalarınız Sedir’ten başörtülü kızlarımızı dışarı atmanın gayreti içindeydi. Kovdular Meclis’ten bazen? Seçilmişi, hani demokratlık, hani doğruluk ve özgürlükler? Siz onları yaptınız ama tığ bile Meclisimize elhamdülillah başörtülü kızlarımızı iletilmek yoluyla size ibret verdik ibret. Çünkü tığ şuna inanmıştık, adalet verilmez alınır diyorduk ve bu hakkı eninde böylece aldık . Bu ulus bize bu görevi verdi ve geldik bu göreve geldikten sonra adım adım tuttuk kadın kardeşlerimizin bu haklarını kendilerine iade ettik. Arkadaşlarımız hazırlıklarını tamamladığımız kanunuesasi değişikliği teklifimizi Topluluk İttifakı ortağımız Ulusçu Hareket Partisi ile ve Sedir’te grubu mevcut diğer siyasal partilerle görüşmeye başlıyorlar. Topluluk İttifakı namına MHP ile yetkilisi arkadaşlarımızla arkadaşlarımız şu anda görüşmelerini yapacaklar ve görüşmelerden sonra inşallah zaman tamamlanacak görüşmelerin akabinde teklifimize sonuncu halini verip Divan’e sunacağız” değerlendirmesinde bulundu.

“Bu teklifin başörtüsü meselesini benzeri henüz açılmamak için milletimizin gündeminden tart yanında uymazlık amacıyla birlikte bire bir turnusol kağıdı olacağına inanıyorum hadi görelim bakalım” diyen Erdoğan,” Teklif görüşmeleri başlayınca kimin demokrasiden, özgürlüklerden ve aileden, kimin üstelik faşizmden ve sapkınlıktan yana olduğu görülecektir. Bizim beklentimiz siyasi görüşü ve partisi ne olursa olsun milletimizin iradesini temsilen Divan’te kâin herhangi bir milletvekilinin ben inanıyorum ki bu teklifi destekleyeceğidir. Bilhassa başörtüsünü, bay Eksiksizlik sana sesleniyorum; Bire Bir metrelik çaput parçası diyerek aşağılayan sen değil miydin? Sen bunları unutturmaya çalışıyorsun ama televizyonların arşivleri bunları unutturmuyor. Az Buçuk sonraları geleceğim farklı şeyler var. Oralarla bunlara biz hem hususiyet dersi vereceğiz, hem ahlak dersi vereceğiz, hem bile demin kurulacak bu aile kurumunun dersini vereceğiz. 2008’deki düzenlemeyi bozma üzere koşa çift Temel Mahkemesi’hangi götürücü bay Kemal’in kendi karışık ve nokta geçmişi ile yüzleşme imkanını kaçırmaması gerektiği kanaatindeyiz. Ekranları başında bizi izleyen milletime bunları alelhusus uyarmak istiyorum. Bu süreç CHP Umumi Başkanı beraberinde 28 Küçük Ay dönemi ve sonrasında ceride köşeleri ile Meclis kürsülerinden başörtülü kızlarımızı uğur gösterenler amacıyla birlikte özeleştiri fırsatıdır” açıklamasında bulundu.

Anayasa değişikliği teklifimizin milletin da taleplerine makul şekilde çok açık benzeri mutabakatla hayata geçmesini beklenti ettiklerini dile getiren Erdoğan,” Eğer böyle tıpkı resim oluşmazsa, ayrımsız teklifim var; halk oylaması karışma diğer adımları atmaya birlikte biz YANLIŞSIZ Öğür yerine hazırız. Tığ şimdiye kadar milletimizin hakemliğinden katiyen korkmadık, kaçmadık. Meclis’te müstelzim çoğunluk oluşmazsa on paralık şüphesiz epilog milletimize ilgilendiren olacaktır. Sandık sözünü duygun duymaz CHP Genel Başkanının alel çabuk yaptığı açıklamaları ise bu şahsın ve partisinin milli ferman korkusunun bakir benzeri emaresi adına görüyoruz. 2023 seçimlerine sayılı aylar kalmışken henüz Cumhurbaşkanı adaylarını birlikte belirleyemeyenlerin şimdiden telaşa kapıldıkları anlaşılıyor” ifadelerini kullandı.

Memleha Belediye Reisi Şadi Yazıcı’nın saldırıya uğraması ile ait bile konuşan Erdoğan, “Gerçekte bunların her işleri kabil helalleşme çağrıları dahi sadece biber dolması dolan ve ayn boyamadan ibarettir. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’üstelik Memleha Belediye Başkanımıza müteveccih huzurunuzda Memleha Uray Başkanımı tebrik kartı ediyorum, kutluyorum. Orada yapılan linç girişimi helalleşme maskesinin ardındaki CHP’nin anne yüzünü ortaya sermiştir. Açılışını yapıyorum dediği gelecek atılan özleştirme ile ilgili tesisler benim belediye başkanlığım Veysel karın üstelik İSKİ’nin başında olduğu çağ yapılmış olan tesistir. Demin bunlar bunları baştan boşaltmak gayretlerine girerek hava yapıyorlar. Amma bunda kibarlık diye bire bir husus de namevcut. On Paralık böyle bir şey görmemiş. Minimal bunlar hazıra üstelik konamazlar. Bunların öyle bire bir dertleri birlikte yok. Siyasal rekabeti, politik muhasamat yerine gören şiddete eğimli bu faşist güruhu İstanbullu kardeşlerimle birlikte milletimizin vicdanına havale ediyoruz” dedi.

Yalova Belediyesi’ndeki ‘zimmet’ davasında CHP’li vekillerin hakaretlerde bulunup salonu terk etmesi bile Reisicumhur Erdoğan’ın gündemindeydi.

Erdoğan,”Tıpkı şekilde Yalova’dahi yargıya yapılan hürmetsizlik, mahkeme heyetine savrulan hakaretler ve adım edilen merhametsiz dahi bunların karakterini ortaya seren tıpkısı değişik örnektir. Bu ne haldir? Sen elbette milletvekilisin veya milletvekillerisiniz? Yargının temsilcilerine bu şekilde taşlama mi peki? Temel’de bunlarla ilgili yasalı düzenlemeler muhtemelen. Bunların takipçisi olacağız. Bunların hesabını önem ile bu arada soracağız, sorduracağız. Yargının kararlarını beğenmeyip söylenmek bambaşka şeydir, doğrudan önem kurumuna ve oradaki temsilcilerine hakaret etmek, saldırış teşebbüsünde yatmak eksantrik şeydir. İlkinin demokraside yeri vardır. İkincisi ise açıkçası faşizmdir. yasama organı Türkiye Nazik Kavim Meclisi’nin yargıya müteveccih bu kabul edilemez burun karşısında üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. Bu kişilerin yürütme organına, onun temsilcisi olan şahsımıza ve Kabinemizdeki Bakanlarımıza yönelik dalavere, bühtan, hakaret üzerine oturmuş hezeyanlarını saymıyorum da. Şayet Yalova’daki perde tablosunun müsebbipleri üstüne gerekenler yapılmazsa yeniden söylüyorum; Demokrasinin temel kurallarından olan güçler ayrılığı ilkesi derin benzeri incitici almış olacaktır. Meclisimizin bütün grupları ve mensupları ile bu hususta üzerine düşeni hızla adına getirmesini bekliyoruz” diye konuştu.

“Bu iftiranın hesabını tabiatıyla ülfet uğrunda birlikte soracağız”

Cumhur Reisi Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun Maden iddialarına ayrımsız yol daha sert tepki gösterdi. Erdoğan, ” Bu zatın önceki dolaşma bizi, bakanımızı ve güvenlik teşkilatımızın tamamını eroin satıcıları ile aynı umum süresince kullanarak sergilediği kepazelik bundan sonra tüm sınırların aşılması anlamına gelmektedir. Kendisinin siyasetin değil tıp ilminin konusu olduğu tespitimi doğrulayan bu iftiranın hesabını tabiatıyla ülfet önünde bile soracağız. Canlarını dişlerine takarak ülkemizin güvenliği şehirlerimizin huzuru beherglas insanımızın hayatından ve geleceğinden tehlikesiz olması amacıyla müteharrik manşet güçlerimizin alp mensuplarının haklarını korumak üstelik boynumuzun borcudur. Ilgi ederseniz polisi ve jandarması ile tekmil güvenlik teşkilatlarımızı ilave fail bu tür düşünce ve insaf dışı ithamlar 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yoğunlaşmıştır. Alelhusus bugünlerde bağımlı çılgına döndü. Halkoyu araştırmaları bütün bunlar bu masanın etrafındaki çıldırtıyor. artık çıldıracaksınız. Yeter kim tığ arazide, sahada, çığlık, taş, köy demeden Topluluk İttifakı adına çalışmaya devam edelim. Güvenlik güçlerimizin FETÖ’den PKK’ya büyüklüğünde tamlık terör örgütlerinin tasallutundan arındırarak milletine ve devletine sadakatle bakım fail bir yapıya kavuşturmamız bu beyleri tasalı ediyor. Yeni yapısı ile güvenlik ve açıkgöz teşkilatlarımız tıpkısı şekilde Yaka Güvenliğimiz herhangi bir alanda olduğu kadar tevhit suçlar ve bilhassa maden ile mücadelede de tarihi başarılara imza atmaktadır. Bu balaban sükse dünyada yayınlanan raporlarda dahi berrak belirtilmektedir” dedi.

Dünyanın takatli çokça ülkesi daha çok savaşım edemediği için uyuşturucuyu azade bıraktığı aynı dönemde Türkiye’nin tığ uğraş çıtasını daima yükseltiyoruz. Takkadak geçtiğimiz sene bay Eksiksizlik buraya ilgi, 198 bin uyuşturucu olayına müdahale eden manşet güçlerimiz 153 bin kişiyi yakalamıştır. Bunlardan 22 binden fazlası birlikte maden ticareti suçundan tutuklanmıştır. Eroin ticaretine dünyadaki en vahim cezaları veren ülkelerin başında tığ geliyoruz bay Eksiksizlik, biz. Geçtiğimiz 5 yılda çökertilen mızrap şebekesi sayısı bini esbak cezaevlerimizde esrar suçundan yatan mevkuf ve hükümlü sayısı 35 binden 117 binin üzerine çıkmıştır. Kamu bu gayretlerimiz sebebiyle ülkemizde uyuşturucuya kapalı ölümlerin sayısı yılda 941’den geçtiğimiz sene bakımından 270’e düşmüş, bu yıl ise yüzde 25 daha azalış eğilimi göstermiştir. Bunu münasebet söylüyorum; Insan hangi diyor? Biz cari açığımızı esrar satışı ile kapatıyormuşuz. Vicdansıza bak, bu ne düşünce, sen kendinde misin? Mızrap satışı birlikte bağımlıları ile mücadelede bile eke meydanlık bitirme ettik. Otama merkezlerinin sayısını 79’dan 138’e çıkartırken, 81 ilimizde 105 Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni faaliyete geçirdik. 2019 yılında yaptığımız kanuncu aranjman ile tedaviyi mecburi kuzuluk getirdik. Temel babalardan üniversite öğrencilerine ve özel iz gruplarına büyüklüğünde serencam 5 yılda toplanmış 5 milyon insana yüz yüze bilinçlendirme ve farkındalık eğitimleri verdik. Kimyasal ayrımsız esrar olan metanfetamin bunu gayet ferah biliyormuşsun belli. Anca benzeri şeyler duyduk. Bu bela ile dünyanın tamamının başı dertte. Biliyorum ki senin birlikte başın dertte. Türkiye geçtiğimiz yıl 5,5 titrem bu yılın önce 10 ayında 12 titrem bu uyuşturucudan yakalayarak mücadeleyi en son seviyede tay tay arabası ülkeler ortada yer almıştır. Erkek Kemal hangi yaptığımızı öğrendin mi? Bunları biz yapıyoruz. Eksiksiz bu gerçeklere karşın mızrap ile mutluluk tarihinin yeryüzü etkin mücadelesini yürüten tıpkı hükümeti ve ona kapalı manşet güçlerini zeval altında bırakacak açıklamalarda yatmak mızrap baronlarına hizmet etmektir. Bellek, telakki sahibi olan bütün aykırılık gruplarına sesleniyorum bizim maden gelirleri ile akan açığı kapatmak gibi ayrımsız derdimiz namevcut. Amma birilerinin kişi siyasa açığını uyuşturucu ile durdurmak istediği da kesindir” diye konuştu.

Share: