Kırkağaç’taki ahali toplantısında fasit anlar

Kırkağaç’taki umum toplantısında çap anlar

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde düzenlenen umum toplantısında ilçede bibi doğalgaz kullanılamaması çarkıt anlar yaşanmasına bozukluk oldu

MANİSA – Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, ‘Halkla Mülakat Toplantısı’ düzenleyerek Kırkağaçlıların sorunlarını dinledi. İlçede çalışmaları bitmeme fail fakat hala doğalgaz kullanamayan halkın kış aylarında kıygın olacağını tamlayan toplantıya katılanlar ile Başbuğ Gedüz arasında pimpirik anlar yaşandı.

Vatandaşların sıkıntılarını dile getirdiği toplantıya AKSA Doğal Gaz İşletme Müdürü Yasin Korkmaz’ın de katılması toplantının çokça iri ayrımsız bölümünün doğalgaza ayrılmasına etken oldu. Kırkağaç Belediyesi Firez Merkezinde planlı toplantıda Kırkağaç Şehremini Yaşar İsmail Gedüz, AKSA Gaz İşletme Müdürü Yasin Korkmaz, DÜRÜST Tümen Kırkağaç İlçe Başkanı Mehmet Sakıncasız Güngör ve MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz’dan oluşan yetkili isimlere vatandaşlar zül ettiklerini sordu.

Toplantıya vatandaşların yanında, CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar, İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Uzun Komşu, Mutluluk Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Verimli ve BBP Kırkağaç İlçe Başkanı Yasin Zerrin da katılarak vatandaşın sıkıntılarını dile getirdi.

Kırkağaç Belediye Reisi Yaşar İsmail Gedüz ve AKSA Doğal Gaz İşletme Müdürü Yasin Korkmaz, vatandaşların sorularını cevaplarken kimi vakit kaput anlar yaşandı.

Kış aylarına gelinmesine rağmen doğalgazlarını hala kullanamayan vatandaşlar ve aykırı siyasi parti temsilcileri hem Gedüz’e hem da AKSA Doğal Gaz İşletme Müdürü Korkmaz’a tepki gösterdi.

AKSA Doğal Gaz İşletme Müdürü Yasin Korkmaz, mevrut okkalı doğalgaz soruları karşısında tahakküm anlar yaşadı. Korkmaz, elan evvel açıklanan mahalle ve sokakların antrakt ayının sonuna kadar doğalgazı kullanabileceklerinin sözünü verdi.

Kırkağaç Şehremini Yaşar İsmail Gedüz bu toplantıları arada bir düzenleyeceklerini söylerken, icraat üzerine bilgi verdi ve katılan vatandaşlara teşekkürname etti.

Share: